Ninebot One E+

New Ninebot One E+

Ninebot One er en smart og stilren ståhjuling med Internett-funksjonalitet, som gir deg fleksibilitet og frihet – og muligheten til å rulle fritt forbi folkemengden.

Stilren Og Futuristisk

Enkelheten og effektiviteten i bruken av Ninebot One gjenspeiles i designet; stilrent og uten unødvendige elementer. De rene linjene og den effektive utformingen gjør at Ninebot One skiller seg ut som en ståhjuling for fremtiden.

Kule Fargedeksler

Pimp din Ninebot One med forskjellige fargedeksler og gjør den mer personlig. Det finnes flere forskjellige fargepakker – finn din favoritt og sett sammen din egen Ninebot One!

Glimt I Øyet

Du kan regulere det funky, fargede lyset i lysringen på Ninebot One fra Ninedroid-appen på smarttelefonen din. Lys opp veien med favorittfargen din, eller lag en serie av kule fargekombinasjoner. Vil du bli lagt ekstra merke til? Det finnes tusenvis av farger og flere action-kommandoer å velge mellom.

Lett Og Robust

Ninebot Ones ramme og fotbrett er produsert i en lett og robust magnesiumlegering som sammen med den glatte overflaten sikrer at ståhjulingen er stødig og letthåndterlig både å bruke, frakte og rengjøre. Fotbrettene er utviklet så de er sklisikre og trygge så du slipper å bekymre deg og dermed får størst mulig kjøreglede.

Kult, Skjult Håndtak

Det praktiske håndtaket er skjult på toppen av Ninebot One og gjør det enkelt å bære og løfte ståhjulingen når du ikke bruker den til å flyte av gårde.

 

Perfekt For Dingser

Du kan få både støttehjul og tilbehørstativ som tilleggsprodukter til Ninebot One. Tilbehørstativet gjør det mulig å montere utallige dingser rett på ståhjulingen, alt fra sykkellykt og GoPro til smarttelefon med Ninedroid-app og instrumentpanel. Alt er lagt til rette for at det skal være både praktisk og artig å rulle rundt.

 

Lett Å Demontere

Er du glad i å endre på ting? Ninebot Ones modulbaserte design er enkelt å demontere slik at du selv kan erstatte deksler og andre deler.

 

Smart Sikkerhetsalarm

Ninebot Ones alarmsystem bruker både lyd, lys og vibrasjon for å sikre din sikkerhet. Den gir deg beskjed dersom du kjører for fort, lener deg for langt frem, det er lite batteri igjen, ved systemfeil eller dersom motoren er for varm.

 

Vanntett I All Slags Vær

Ninebot One er både vanntett og støvsikker inntil IP65 og dermed trygg å bruke også i skikkelig ruskevær. De glatte overflatene gjør det enkelt å rengjøre Nineboten med en fuktig klut når den blir skitten.

 

Reis Smartere Med Ninedroid-Appen

Ninedroid-appen registrerer dine bevegelser automatisk og gir deg enkelt tilgang til ditt Ninebot-instrumentpanel med innstillinger, programvareoppdateringer, informasjon, rankinglister og mulighet for å koble opp mot sosiale nettverk.

 

Effektivitet Og Kjøreglede

Stå stille i en hastighet på 20 km/t! Den lille, men kraftige, elektriske likestrømsmotoren benytter seg av Ninebots sinusfrekvenskonverteringsteknologi, noe som gjør Ninebots ståhjulinger blant de aller beste i bransjen.

Skriv en anmeldelse

Husk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           God

  • Views: 4646
  • Merke: Ninebot
  • Varenummer: One
  • Tilgjengelighet: På lager
5 Product(s) Sold
  • Kr8.994,-
  • Eks. moms: Kr7.195,-