Ninebot One S2

New Ninebot One S2

Denne gangen presenterer Ninebot verden med Ninebot One S2 , sin nyeste elektriske #enhjuling. Dette er et smart og bærekraftig kjøretøy som kan være svært nyttig for å unnslippe trafikk, og for korte og mellomlange turer.
Ninebot One S2 har en rekke funksjoner som broren E+ , mens den også viser overlegen ytelse. Dets 14 - tommer hjul kan kjøre opp mot en rekkevidde på 30 km i en hastighet på 20+ km / t , og samtidig opprettholde vekten på 11,4 kg . Men hvor One S2 virkelig skiller seg ut er på kjørekomforten, her har det blitt gjort flere endringer for å gjøre kjøringen så behagelig som mulig.

Vi tar imot forhåndbestillinger nå. 

www.ninebot.no

Generell info

Vi i Ninebot Norge har drevet med gyrobalanserte kjøretøy i 3 år og har stor kompetanse på området. Vi er sertifiserte til å jobbe på både Ninebot Elite og Ninebot One. Og vi har kompetanse på flere andre merker. Vi har fullt delelager og serviceverksted for alle produktene vi selger. Kjøpt trygt fra Ninebot Norge As. 

VI er godkjent distrubutør i Norge for Ninebot Inc. 

I april 2015, ble det offentliggjort at Ninebot Ltd. med sine eiere, gjør et strategisk oppkjøp av Segway Inc. Målsetningen er bl.a. å trekke veksler på hverandres teknologi, og samtidig forsterke posisjonen som ledende produsent og tilbyder av maskiner og utstyr for personlig transport (PT) 
Ninebot vil fortsatt bli profilert og markedsført som separat produkt, og under sitt eget merke/ navn, Ninebot Norge AS. Om du/ dere ønsker å være agent/forhandler for Ninebot, ta kontakt med oss på daniel@ninebot.no, 
eller telefon 

45 47 60 76

Skriv en anmeldelse

Husk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           God

  • Views: 1494
  • Merke: Ninebot
  • Varenummer: nones2
  • Tilgjengelighet: På lager
0 Product(s) Sold
  • Kr8.490,-
  • Eks. moms: Kr6.792,-